Cand securitatea devine arta.


Ajax Systems creeaza sisteme profesionale incepand cu anul 2011. In activitatea noastra, combinam inovațiile de inginerie, propriile know-hows si designul tehnologic. Echipamentele Ajax wireless vin in intampinarea nevoilor timpurilor moderne. Ele sunt fiabile, clare si frumoase in acelasi timp. Pentru ca atunci cand vine vorba de siguranta, nu exista compromisuri. Fiecare zi este o noua revolutie in aceasta industrie plictisitoare si conservatoare. Viitorul este aproape. Ajax Systems conduce inovatia in domeniul securitatii. Ne dorim ca aceasta sfera conservatoare sa devina hi-tech, eleganta si usor de utilizat. Credem in viitorul stralucit al internetului si al securitatii inteligente.


NIBACO

Importator oficial pentru Romania.

Istoria Nibaco incepe in 2008, atunci cand, din pasiunea pentru tehnologie, o echipa dinamica de tineri ingineri avea sa puna bazele uneia dintre cele mai mari companii din sud-estul Romaniei. Nibaco inseamna o echipa de oameni ambitiosi, dedicati si profesionisti ce promoveaza practicarea activitatilor valori precum seriozitatea, responsabilitatea si etica. De-a lungul anilor, Nibaco a dezvoltat un portofoliu in care se regasesc zeci de clienti si tot atatea proiecte de anvergura concepute si implementate cu succes. Fie ca a fost vorba de sisteme de detectie si alarmare la incendiu, sisteme de alarma impotriva efractiei, sisteme de control acces si pontaj sau supraveghere si inregistrare video, seriozitatea, dedicarea si implicarea echipei noastre au fost aceleasi. Din pasiunea pentru tehnologie, performanta si inovatie a luat nastere parteneriatul dintre Nibaco si Ajax System.

NIBACO

 

Tot timpul esti conectat!

Imediat ce este pornit, Ajax va incepe sa trimita notificari catre dispozitivul dumneavoastra, legate de starea casei si a sistemului in sine.

Daca nu doriti sa monitorizati singuri notificarile, puteti lasa aceasta sarcina in seama unei firme de securitate. Puteti solicita o monitorizare profesionala cu o singura atingere.