Avantajele unui sistem antiefractie wireless
noiembrie 10, 2017

Ajax a reusit sa impresioneze prin caracteristicile sale un juriu extrem de strict si sa se claseze pe locul I in cadrul „Security & Fire Excellence Awards”
Pe data de 22 Noiembrie 2017, pentru prima data in istoria premiilor pentru securitate si incendiu, premiul a mers catre un producator din Europa de Est.
Ajax a reusit astfel sa invinga nume extrem de cunoscute in domeniul securitatii precum  Avigilon, Axis, Tyco sau Pyronix demonstrand astfel ca este cel mai bun sistem de securitate prezent pe piata in acest moment.

Ajax System

Trofeul castigat de catre sistemul Ajax reprezinta o victorie impresionanta insa cel mai important premiu pentru noi este reprezentat de increderea clientilor.
Ajax inseama mai mult decat un sistem de securitate, este o inovatie menita sa indeplineasca nevoile oamenilor de siguranta intr-o lume nu atat de pasnica.

Despre premiile de excelenta pentru securitate si incendiu

Cele mai fiabile si de incredere produse de de pe pietele de securitate si protetcie impotriva incendiilor sunt selectate pentru a participa in cadrul expozitiilor IFSEC International si FIREX International.
Anual sute de companii se bat pentru castigarea unui premiu in cadrul celor 25 de categorii prezente.
Castigarea unui astfel de premiu reprezinta recunoasterea fara drept de apel a faptului ca esti cel mai bun.

 

Comments are closed.