Update-uri ale aplicatiei AJAX
noiembrie 3, 2017
Ajax- Cel mai bun sistem de securitate al anului
decembrie 11, 2017

Sistemele antiefractie wireless sunt alegerea potrivita pentru apartamente, case precum si pentru spatiile comerciale de dimensiuni reduse.

Intr-o lume in care tehnologia avanseaza rapid iar oamenii sunt din ce in ce mai ocupati si mai comozi, sistemele de securitate wireless sunt solutia perfecta pentru protejarea perimetrelor.

Principalele atuuri ale unui astfel de sistem sunt instalarea simpla si controlul cu doar cateva setari intr-o aplicatie smartphone sau web. Astfel poti stii in orice moment daca cineva a patruns neautorizat in perimetrul tau, cand s-a armat/dezarmat alarma, cine a armat/dezarmat si din ce locatie a efectuat aceasta comanda asupra sistemului.

Pentru cresterea sigurantei in cadrul unui sistem wireless cum este si Ajax System, se pot adauga atat senzori de detectie a miscarii, cat si senzori de geam spart, inundatie, temperatura si fum cat si camere video.
Intregul sistem este controlabil cu ajutorul aplicatiei smartphone (IOS, Android), senzorii raportand in aplicatie orice activitate (incercarea de sabotaj, pierderea semnalului, caderile de tensiune, scurgeri de apa, cresteri bruste de temperatura, prezenta fumului, incercarea de demontare a senzorilor)

Instalare simpla si profesionala

Toate dispozitivele se monteaza usor si rapid folosind suporturile SmartBraket.

 

Calitatea conexiunii si zona de detectare pot fi testate de la distanta.

 

Dispozitivele se conecteaza la Ajax Hub cu ajutorul unui singur click.

 

Toate dispozitivele sunt protejate cu senzori anti sabotaj.

 

 

Aplicatia Ajax
Sistemul este usor de monitorizat si controlat de pe orice dispozitiv (iOS, Android, Web app).
Notificarile pot fi transmise catre o firma de specialitate folosind protocolul ContactID.
Accesul la aplicatie este permis cu ajutorul autentificarii.
Evenimentele sunt raportate in cadrul aplicatiei prin notificari de tip „push”.
Adaugarea unei cartele GSM centralei permite notificari de tipul SMS sau CALL.
In cadrul aplicatiei pot fi inrolate si camere video cu protocol RTSP.

Ca o concluzie, fie ca alegeti un sistem de securitate cablat sau unul wireless important este sa va informati in legatura cu toate aspectele, beneficiile si dezavantajele acestora si sa va consultati cu un specialist inainte de luarea unei decizii.
Pentru asta echipa Nibaco va sta la dispozitie si ne puteti contacta fie prin e-mail la office@nibaco.ro sau telefonic la 031 425 06 61

http://nibaco.ro/sisteme-de-securitate/

Comments are closed.