O victorie exemplara
iulie 18, 2017
Cum sa alegi cea mai buna securitate pentru casa ta
octombrie 26, 2017
Ajax WallSwitch

Ajax WallSwitch

Ajax WallSwitch este o cutie de 38/25 de milimetri care poate fi plasata intr-o priza de perete. In interior exista un releu care functioneaza cu cel putin 200 mii incluziuni. La momentul potrivit, se inchide sau se deschide de la distanta utilizand o aplicatie mobila, activand sau oprind alimentarea curenta.

Ajax WallSwitch

Aplicatia mobila va permite sa verificati curentul si tensiunea retelei, precum si sa monitorizati consumul in kilowati a dispozitivelor conectate la WallSwitch. Functioneaza in retelele 220V si 110V, dar puterea la dispozitivele conectate poate fi diferita.  Are inclusa protectie impotriva supratensiunii si supraincalzirii, astfel incat dispozitivul sa poata reactiona rapid la o putere instabila. Daca tensiunea curentului electric este prea mare sau scazuta, releul se deschide si imediat ce tensiunea revine la normal, releul se inchide automat. La fel actioneaza si in cazul supraincalzirii. Este deosebit de convenabil pentru o resedinta de vara sau o casa la tara: câteva clicuri in aplicatie, iar la sosire, frigiderul functioneaza iar temperatura incaperii este optima.

WallSwitch poate crea, de asemenea, iluzia ca nu ati plecat niciodata. Când va aflati in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri, puteti activa luminile de la distanta. Acest lucru poate fi de ajuns pentru a speria potentialii intrusi.

WallSwitch va ajuta sa reduceti costurile de energie. Acest lucru este valabil mai ales in cazul unei case cu incalzitor de apa, podele incalzite sau aparate de aer conditionat care nu au functia de sleep. Dispozitivele pot fi pornite de la distanta, si astfel beneficiati de tot confortul la intoarcerea acasa.

WallSwitch poate fi de asemenea folosit pentru a evita inundarea proprietatilor vecinilor in cazul in care o teava se sparge. Veti avea nevoie de o electrovalva de apa care sa inlocuiasca controlul apei in baia dumneavoastra sau in intregul apartament. Aceasta ar trebui sa fie plasata in priza impreuna cu comutatorul instalat. Pentru detectia unei scurgeri de apa, puteti folosi Ajax LeaksProtect. Detectorul va trimite instantaneu o notificare catre aplicatia mobila si iar Ajax WallSwitch va permite sa opriti apa cu doar câteva setari de pe telefon.

Daca instalati incuietori electronice, veti putea permite accesul oaspetilor in casa si in cele din urma nu va mai trebui sa utilizati cheile. In viitor,veti putea bloca automat usile utilizand sistemul de securitate.

Comments are closed.